Hotell Fjällgården

Välkommen till STF Hotell Fjällgården i Jämtländska Åkersjön!

Här finns en avkopplande miljö med härliga möjligheter till rekreation, konferenser och naturupplevelser centralt i ett av Sveriges mest genuina fjällparadis med vildmarken precis utanför dörren. Hotellet ligger i sluttningen ner mot Åkersjön med panorama mot fjällen och är mötesplatsen för fjällfolk, fiskare, jägare, vandrare, skidsportsentusiaster, skoterfolk, stugägare och konferensgäster från när och fjärran. Passionen för fjället och dess upplevelser genomsyrar atmosfären och härifrån tar du dig direkt ut till Jämtlands vildmark, omtalade fiskevatten och vackra fjäll. Koppla sedan av till en stunds utomhusbubbelbad med bastu och god mat & dryck innan en skön natts sömn efter en härlig dag i fjälluften.

Hotellet har en bred inriktning med allt från kvalitetskonferenser till lägerskolor och var tidigare känt som idrottshotell. Under senare år har vi renoverat och byggt till och idag har hotellet ca 50 bäddar i enkelrum, dubbelrum samt familjerum (lgh). Samtliga rum har wc och dusch. Läs mer samt sök boende, datum & pris i vårt onlinebokningssystem på vår webbsida akersjon.com

Välkomna till fjälls!
Kent & Anette med personal

Vi erbjuder följande tjänster:

• Hotell och Konferenser
• Fest & Bröllop
• Höglundarbaren & Tores Björnlya
• Restaurang med 3-rättersmenyer
• Skoter och skidleder startar vid anläggningen
• Snöskoteruthyrning, komplett med skotrar och övrig utrustning. Vi fixar allt från korta safaris till flerdagsresor.

Välkommen även till:

SCR Åkersjöstrand Camping
 

Just nu på Fjällgården:

Kontakta oss

Anette Åhlén & Kent Halvarsson
Åkersjön 234
830 60 Föllinge
Tel: 0645-420 35
Fax: 0645-420 36
Mobil: 070-640 03 37
info@akersjon.com
www.akersjon.com

Hitta till oss

Hotell Fjällgården, Strandpaviljongen Vandrarhem och Åkersjöstrand Camping ligger i Åkersjön ca 10 mil nordväst om Östersund.

Gå till karta >>
Hitta den smartaste resan till oss