Vandring Ansättfjällen Buvägen
Här under Ansättfjällens portal presenteras företagen i området. Här kan du se vad som är aktuellt under säsongen, samt låta dig inspireras inför ditt fjällbesök. Välkommen in under våra menyknappar och länkar.

Ansättfjällen

Här hos oss finner du något för alla tillfällen. Vintertid erbjuder vi härlig skidåkning i slalombackar, längdskidåkning i preparerade skidspår eller varför inte en skidtur upp på fjället. Många fina skoterleder för dig som har egen maskin eller vill hyra på plats. Vårvintern inbjuder till härliga, soliga dagar på fjället i nygrävda snögrottor eller kanske på en renfäll ute på isen i väntan på att rödingen skall nappa.

 

Sommaren lockar till härliga naturupplevelser med blomstervandringar, fiske, besök på fäbodar och getosttillverkning. På hösten när färgerna är som vackrast lockar svampplockning och jakt. Du bestämmer vad du vill göra - gå in på våra sidor och låt dig inspireras!

Väder

Vad blir det för väder?

Här hittar du en aktuell väderleksrapport Vädret >>

Kartor

Kartor över området

En karta kan vara användbar för att få en överblick över området och hitta rätt.
Kartor>>

Bokning

Boka

Boka ditt boende eller aktiviteter direkt hos våra duktiga arrangörer.

Fjällnytt

Fjällnytt

Fjällnytt är vårt lokala informationsblad som vänder sig till turister, stugägare och bofasta. För dig som är företagare i området rekommenderar vi ett medlemsskap i föreningen Ansättfjällen för att gratis annonsera i Fjällnytt om nyheter som ditt företag har att erbjuda. Naturligtvis får även privatpersoner med intressen i området vara medlem i föreningen. Nyhetsbladet utkommer flera gånger per år för att alltid vara aktuellt. Klicka på länken här under.

Fjällnytt>>Denna webbportal är utvecklad i samarbete med Leader Storsjöbygden