Jaktarrangemang på anrika marker


Tänk dig att du vandrar eller åker skidor genom skogen, upp mot fjället. Bered dig på att få se hare, skogs- och fjällfågel, björn, älg, lo och järv. Här lever fortfarande den utrotningshotade uttern och vi har mycket gott om bäver. Många sällsynta rovfåglar häckar i våra trakter

Jakttraditionerna här är mycket starka. Den rika tillgången på vilt gör jakten både spännande och givande. I nöjet ingår sedan att laga till det fina köttet och bjuda familj och vänner på en festmåltid. Vill du gå på jakt så finns det många spännande alternativ att välja mellan. Oförglömliga jaktupplevelser finns att beställa i kompletta paket till dig och dina vänner från våra arrangörer. Du kan också köpa jaktkort och gå ut på egen hand.


Tips

På Krokoms turistinformation hjälper vi dig att boka rätt arrangör just för dina önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer.

Till Turistinformationen >>

15 träffar (sida 1 av 2)

Almdalen Skogsfågeljakt

Almdalens Fjällgård, Almdalen / Lakavattnet / Laxsjö
Jakt
Amdalens Fjällgård är beläget i naturskönt väglöst land. Bo i fjällstugor med enkel standard och självhushåll. Rip- och trädskällarjakt med guide i Hotagens Naturreservat med statens småviltskort. I paketet ingår tre nätters logi i fjällstuga med trerätters middag, lunchpaket och bastu. Två jaktdagar med guide och hund samt jaktkort och statligt jaktkort. Bagagetransport till och från anläggningen. Se även https://www.facebook.com/AlmdalensFjallgardHotagen.
Datum/Period
  • 2017-01-01 – 2019-12-31   Ripjakt - ring för mer information.

Aspås Hund och Jakt

Marker i Krokoms kommun., Aspås / Krokom
Jakt / Stugor
Erbjuder olika jaktarrangemang i en härlig jämtländsk natur. Bäverjakt eller safari, älgjakt, jakt på skogsfågel och jakt på ripa. Jaktguide och hundar finns. Uthyrning av enkel, mysig stuga med utedass och nybyggd bastu bredvid samt vattenhämtning i brunn intill Grämäraforsen i Långan.
Datum/Period
  • 2018-01-01 – 2020-12-31  

Big River Camp Storåbränna

Lakavattnet / Laxsjö / Storåbränna
Jakt / Skoter / Hotell/Pensionat / Camping
Spa Hotell, camping, uthyrning av stugor och husvagnsplatser i Storåbränna och Lakavattnet . Uthyrning av skotrar, snow-hawk, fyrhjulingar mm. Safaris och guidade turer. Hundspannsturer. Älg- och småviltsjakt. Events. Försäljning av skoter- arbets- och profilkläder. Se hemsidan för inspirerande filmer. Under sommaren 2018 öppet för lunchservering tisdag-söndag 11-15. Hela anläggningen öppen vid förbokning.
Datum/Period
  • 2017-01-01 – 2019-12-31   Ring för bokning.

Camp Husku

Offerdal / Olden
Jakt / Skoter
Erbjuder äventyr i många former sommar som vinter. Här kan anordnas skotersafari, hundspann, jakt och fiske. Enkelt boende i 4 tältkåtor med elden som värmekälla och matlagningskamrat. Även boende i stugor med vedspis, utedass och hämtvatten. Guidade arrangemang till Kristall-, Silver och Blygruva i området. Minimum 5 personer för arrangemang. Inget minimiantal för enbart boende.
Datum/Period
  • 2017-01-01 – 2019-12-31   Helår, endast förbokning. Minimum 5 personer för arrangemang. Inget minimiantal för enbart boende.

Fågeljakt - Jänsmässholmens Fjällhotell

Jänsmässholmen
Jakt
Jakt enligt jakttidtabell på statens jaktkort. Ripa och skogsfågel.
Datum/Period
  • 2017-01-01 – 2019-12-31   Jakt enligt jakttabell.

Hårkan & Långan Jakt och fiske

Långan och Hårkan, Föllinge / Kallsta / Krokom / Långan, offerdal
Fiske / Jakt / Fiskecamper / Stugor
De jämtländska systerälvarna Hårkan och Långan är klassisk hemvist för jägare och fiskare. Förutom bra fiske och trivsamt boende erbjuder vi kurser & grupparrangemang inom flugfiske, samt fiskeguide/instruktör vid förfågan. För dig som är jaktintresserad står våra marker helt till förfogande för älg, bäver och småviltjakt. Boendet är enskilt och naturnära i direkt anslutning till jakten och fisket. Stugorna är fördelade på fyra, ur fiskesynpunkt strategiska läger, Oxforslägret vid Hårkan och Bötels, Holmfors och Gråmäraforslägret längs Långan. Du har ca 100 m ner till älven och några av stugorna ligger bara ett tiotal meter från stranden. Totalt 11 st 4-bäddstugor och en stuga med 6-7 bäddar. Enklare standard med utedass, gasolspis, fotogenlampa och vatten ute.
Datum/Period
  • 2018-01-01 – 2020-12-31   Förbokas.

Jakt i Almdalen

Almdalen Lakavattnet, Almdalen
Jakt
I Almdalen erbjuds ni som gäst att jaga ripa, gråfågel samt hare inom Hotagens naturreservat. Almdalens Fjällgård har 38 bäddar i olika stugor och ligger mitt i jaktmarkerna vilket gör att man i princip kan sätta igång och jaga så fort man kliver utanför stugan. Detta gör att stället är optimalt om man vill ta med sig hela familjen ut på jakt. Almdalens Fjällgård har policyn att de inte tar emot fler gäster än vad jaktområdena klarar. Det är statligt jaktkort som man löser för att jaga här och det går att lösa på Almdalens Fjällgård. Erbjuder även Älg- och Ripjakt med guide till grupper på 2-8 personer. Älgjakten bedrivs på ca. 7 000 ha stort område.
Datum/Period
  • 2017-01-01 – 2019-12-31   Enligt Jakttabell.

Jakt i Rörvassdalen, Rörvattnets Fjällhotell

Rörvattnet
Jakt
Boka ditt livs jaktäventyr. Bo och ät gott på Rörvattnets Fjällhotell och krydda dagarna med upplevelser i milsvidd, orörd natur. Med egna arrenderade jaktmarker, som sträcker sig över en yta på cirka 6 000 hektar, har du ett stort utbud. Här finns allt ifrån älg och björn till småvilt som lo, bäver, hare och mård. Också fågellivet är mycket rikt med bl a ripa, tjäder och orre. Efter en lyckad jaktupplevelse är det skönt med en bastu antingen vedeldad och bad-tunna på Tors Holme eller bastu på Hotellet. På sant och härligt jägar-manér kan dagen sammanfattas och historierna berättas.
Datum/Period
  • 2017-01-01 – 2019-12-31   Jakt enligt jakttidtabell.

Joy Event Hunt & Health, Jakt i Jämtland och Härjedalen

Ansätten / Ljungdalen
Guidade turer / Jakt / Hälsa & träning
Joy Event Hunt and Health förenar jakt och friluftsliv med temat hälsa och välmående och anordnar jaktupplevelser som du inte hittar någon annanstans hälsa och välmående i kombination med spänningen i jakten. Här erbjuds jakt med stående fågelhund på privat mark i Ljungdalen samt på statliga marker i både Jämtland och Härjedalen. Guiderna är professionella och jaktbitna tjejer och killar med olika hundraser för ändamålet vilket gör att Ni får jaga över bland annat irländsk- och gordonsetter, vorster och pointer. På Joy Events riprika privata mark i Ljungdalen säljs också träningskort för stående fågelhundar. Mitt på jaktmarken, i väglöst land, kan ni också hyra en fin timrad 6-bäddsstuga med bastu vid sjön. Förutom ripjakter på höst och vinter arrangeras också älg och tjäderjakter i Jämtland samt förmedling av fin drevjakt på hjort och vildsvin i Åtvidaberg samt utlandsjakt till Taagapera i södra Estland. Jakt enligt jakttabell. För mer information ring Evelina. Välkommen till Joy Event Hunt and Health. Life is to be enjoyed!
Datum/Period
  • 2017-01-01 – 2019-12-31  

Långan Camp Dannevall

Aspås / Krokom / Långan, offerdal
Fiske / Jakt / Hundspann / Lägenheter
Boende i lyxiga lägenheter med dusch/wc, kök, täljstenskamin, TV. Totalt ca 12 bäddar. Vedeldade kar utomhus finns för spa-verksamhet. Hundspannscamp och slädhundsträning, fiskecamp. Hundpensionat för brukshundar, till exempel jakt-, släd- vall- och eftersökshundar. Campen är en utmärkt utgångspunkt även för jakt, ridturer mm.
Datum/Period
  • 2017-01-01 – 2019-12-31   Efter beställning.

‹‹‹  1  2  ›››