Bowling, cykel, kanoter och annat kul

Intresserad av en bowlingkväll med mat och mys - på bowlinghallen i Kluk kan även synskadade spela! En kanottur på någon av våra fina sjöar är svårslaget. Elelr söker du något mer adrenalinhöjande? Missa inte Åkersjöns Bikepark!

5 träffar (sida 1 av 1)

Bowling Kluks Bowlinghall

Kluksgården, Kluk
Övriga aktiviteter / Övrig mat
Kom och bowla i Bowlinghallen i Kluk! 4 banor, handikappanpassade lokaler, god mat och fullständiga rättigheter. Ta med dig dina vänner och Rulla en kula i Kluk! 45 minuter utanför Östersund finner du bowling i toppklass mitt i den Jämtländska fjällvärlden. Perfekt för utflykter, firmafest eller kalas. Koppla av med en stunds bowling i en familjär och avkopplande miljö. Vi serverar även god, hemlagad mat! Fullständiga rättigheter.
Datum/Period
  • 2018-01-01 – 2020-12-31   Se hemsidan för aktuella öppettider och bokning.

Rödebuan Wilderness Camp

Alsen / Krokom / Nälden
Övriga aktiviteter / Övrigt Boende
En liten renoverad fäbod med stugor för övernattning till grupper. Här serveras mängder med aktiviteter allt efter kundens önskemål blåsrör, bumperbåtar, fyrhjuling, skoter, lerduveskytte, bad i trätunna, paintball, pilbåge mm.
Datum/Period
  • 2018-01-01 – 2020-12-31   Efter överenskommelse och bokning.

Rörvattnets FiskeCamp - aktiviteter kanot och båthyra

Hotagen / Rörvattnet
Fiske / Övriga aktiviteter
Öppet alla dagar, kanoter och båtar - även med motorer att hyra, uppställning för husvagnar/husbilar, vedeldad badtunna/sauna att hyra, put & take fiske, fiskekort och maggot/mask kan du såklart också köpa hos oss.
Datum/Period
  • 2018-01-01 – 2019-12-31   Vinter och sommar. Förbokning rekommenderas.

Skärvångens Get & Fårgård och Husky Holiday

Skärvången
Hundspann / Övriga aktiviteter / Stugor
Välkomna till vår gård! Vår livsfilosofi handlar om glädje och trivsel - och det är precis vad vi vill ge våra gäster och djur! Gör en utflykt till oss och besök vår gårdsbutik med närproducerat mathantverk, charkprodukter samt kött från gårdens djur. Boka lunch- och middagsservering i grilltipi, gårdsvisning och kennelbesök. Hyr en tacka eller get, hyr stuga och bo på lantgård. Njut av hundspannsturer - en eller flera dagar med övernattning.
Datum/Period
  • 2018-01-01 – 2020-12-31   Ring för bokning och överenskommelse om besök.

Åkersjön Bikepark

Åkersjön
Cykel / Övriga aktiviteter
Kom och upptäck en ny downhill Bike Park i Åkersjön. Parken ligger i ett naturskönt område vid slalombacken. Alla, från barnen och nybörjarna till de mer efarna cyklisterna är välkomna att njuta av härlig cykling. Det går även bra att boka parken efter 16:00, bara att höra av sig för prisuppgift (minst 6 pers). Vi hyr vi ut Specialized cyklar. I hyran ingår även skyddsutrusting bestående av hjälm, ryggskydd, benskydd, handskar. Campingstugor, 4-bädds, samt en 6-bäddars lägenhet finns att hyra. Även stuga med självhushåll, 6-bäddars, 4 km från Bike Parken. Restaurang Drivan erbjuder en stunds avslappning när ni vill få någonting i er att fika, äta eller att dricka. God mat till bra priser! På menyn kommer ni att hitta bland annat glass, hamburgare, korv, kebab, våfflor och mer. Är du sugen på en öl eller annan dricka, så har vi fullständiga rättigheter. Stängt för säsongen. Välkommen tillbaka sommaren 2019.
Datum/Period
  • 2018-01-01 – 2019-12-31   Stängt för säsongen. Välkommen tillbaka sommaren 2019.

‹‹‹  1  ›››