Privat boende

Privata stugor och lägenheter i Krokoms kommun som finns tillgängliga för uthyrning både dygnsvis och veckovis.
14 träffar (sida 1 av 2)

Bångåsen – det vackra boendet på lantgård

Bångåsen / Offerdal
Privatstugor
Vi har ett trevligt hus att hyra på vår gård med allehanda djur. Finns intresse så går det ev att följa med på ridtur och är ni sugna på att äta färska ägg från lyckliga och fria höns så kan ni själva plocka in äggen. Vi har egna båtar med trailer och finns fiskeintresse så går det bra att låna båtarna, fiskekort kan köpas hos grannen. Vi har en spektakulär utsikt och det finns många smultronställen i närheten! Vad sägs om att åka utför i de fantastiska Almåsabackarna bara 5 km bort?! Det finns även flertalet mycket fina elljusspår i olika närliggande byar. Vi har en thailändsk restaurang och en vedugnsbageri närheten. Vill man gå på tur finns flera olika förslag, dels har vi de fantastiska Offerdalsfjällen där även Ansättensfjällen ingår där det arrangeras blomstervandringar. Mitt emot vårt hus har vi det mäktiga Hällberget som är en riktigt fin vandring upp med en vidunderlig utsikt mot den vackra Offerdalsbygden! Vi har flertalet hundspannsförare i närheten om suget finns att svischa fram efter våra fyrfotade vänner. Vill ni kan vi mot avgift hålla sängkläder, frukost samt utstädning mot ytterligare avgift.
Datum/Period
  • 2018-01-01 – 2020-12-31  

Bångåsen Mysig bagarstuga

Bångåsen / Offerdal
Privatstugor
Renoverad bagarstuga med anor från 1700-talet. Naturskönt läge i Offerdalsbygden, med fantastisk utsikt över sjö, berg och Åreskuta. Möjlighet till bärplockning och fiske.Stugan består av ett stort rum med högt i tak och ett mindre sovrum. I det stora rummet finns fullt utrustat kök med spis, ugn, micro, kyl & frys. TV finns med basutbud. Ett sovrum finns separat med tre sängar varav en är möjlig för två att sova i. Ett badrum finns med toalett, handfat och dusch. Stugan värms upp med el. Stugan ligger nära två andra stugar varav en är fast boende. För fler bilder gå till http://www.facebook.com/Bangasen
Datum/Period
  • 2018-01-01 – 2020-12-31  

Ede Offerdal Sjönära Härbre

Ede, offerdal
Privatstugor
Timrat Härbre i två plan vackert beläget vid utloppet av Hällsjön. Utsikt mot Åflo och Offerdals kyrka. 50 m2 med en våningssäng nedre plan samt en dubbelsäng och en enkelsäng på övre plan. Fullt utrustat kök med varmt och kallt vatten, kylskåp med frysfack samt spis med ugn och micro. Toalett, dusch och bastu i nybyggd separat byggnad. Husdjuren får också följa med. På samma tomt 20 meter bort finns en timmerstuga också för uthyrning. Ägarens har eget fritidshus 30 meter bort. Båtar finns att hyra för den som vill ta en fisketur och fiskekort köpes i Kaxås 7 km bort. Allmän sandbadstrand finns 200 meter från Härbret. På tomten finns utemöbler som ni fritt kan använda. Under sommaren är det alltid mycket som händer i Offerdalsbygden, allt från musikkvällar, kulturevenemang, sommarcaféer och loppisar.
Datum/Period
  • 2017-12-01 – 2020-12-31  

Ede Offerdal Sjönära Timmerstuga

Ede, offerdal
Privatstugor
Timmerstuga i ett plan vackert beläget vid utloppet av Hällsjön. Utsikt mot Offerdals kyrka. 35 m2 med en bred och en smalare våningssäng. Fullt utrustat kök med varmt och kallt vatten, kylskåp med frysfack samt spis med ugn. Toalett, dusch och bastu i nybygd separat bygnad. Husdjuren får också följa med. På samma tomt 20 meter bort finns ett Härbre också för uthyrning. Ägarens bror har eget fritidshus 30 meter bort. Båtar finns att hyra för den som vill ta en fisketur och fiskekort köpes i Kaxås 7 km bort. Allmän sandbadstrand finns 200 meter från Härbret. På tomten finns utemöbler som ni fritt kan använda. Under somaren är det alltid mycket som händer i Offerdalsbygden, allt från musikkvällar, kulturevenemang, sommarcaféer och loppisar.
Datum/Period
  • 2018-01-01 – 2020-01-31  

Föllinge Lägenhet mitt i byn

Föllinge
Lägenheter / Privatstugor
Lägenhet på 70 m2 på övervåningen i villa i centrala Föllinge. Gemensam ingång med hyresvärden men helt separat lägenhet en trappa upp. Inom 300-400m finns affär, restaurang, apotek, bank, kommunens servicekontor hemslöjdsaffär, bensinmack med livsmedel samt fiskekortsförsäljning. Nära till natur med fina fiskevatten, skoterled startar utanför dörren. Lägenheten består av stort allrum med bäddmöjligheter dubbelsäng, enkelsäng, bäddsoffa samt extrasäng. Sovrum, samt kök, WC och dusch. Sovrum och allrum är nyrenoverat,(allrummet har heltäckningsmatta.) Möjlighet att låna tvättmaskin. Lägenheten ligger nära fina fiskevatten Hårkan 3 km, Lövsjöströmmen 8 km, Edsforsen 10km, Långan 25 km, Landösjön 25 km. Möjlighet att ta ut kontantetr på Ica affär och OK mack.
Datum/Period
  • 2018-01-01 – 2020-12-31  

Föllinge Störåsen Mindre stuga

Störåsen 103 Föllinge, Föllinge
Privatstugor
Blåbacka Café och Rosteri AB med Bed & Breakfast. Stuga för 2 personer att hyra hos Bettina Elsner.
Datum/Period
  • 2018-01-01 – 2019-12-31  

Hotagen Mysigt härbre

Hotagen
Privatstugor
Rödmålat timrat härbre på 40 m2 i enskilt läge med sjöutsikt och skogen alldeles runt knuten. Härbret är inrett med 4 väggfasta sängar på övervåningen. Stugan är utrustat med både ett kök och badrum med dusch och toalett samt torkskåp. Här kan man vara året runt då det är uppvärmt med el och vinterbonat. I Hotagen har du nära till många fina fiskevatten och skoterleder. Husdjur är ej tillåtet.
Datum/Period
  • 2018-01-01 – 2020-12-31  

Häggsjövik Bo i Norrviken

Hotagen / Häggsjövik
Privatstugor
Stuga med avskilt läge och hissnande utsikt i Norrviken vid Fiskevägen, väg 340. Boendeyta nedre botten 50m2, loft 20 m2. Fullt utrustat kök. Dusch/ WC färdigställt 2013. Fem bäddar med möjlighet till fler. Täcken och kuddar finns, övriga sängkläder medtages. Båt ingår och ni får då även nyttja fisket i Häggsjön som ligger 500 meter från stugan. Husdjuren får följa med.
Datum/Period
  • 2018-01-01 – 2020-12-31   Sommaruthyrning.

Vallebo Rödön

Rödösundet 418, Rödön
Privatstugor
Det finns tre olika möjligheter till boende. På gården 2-4 bäddar i timrad stuga med torvtak 100 m från sjön med tillgång till WiFi, dusch, WC, tvättmaskin, kök m.m. På distans finns 2-4 bäddar i fritidshus samt 2 bäddar i stuga enskilt på en udde alldeles vid sjön. Vedeldad privat bastu vid stranden ca 100 m från bostaden. Vallebo Rödön ligger 7 km från Frösö kyrka. Boendet når man ca 300 m från färjeläget på Rödösidan. Tar man stigen längs sjön från färjeläget passerar man Tibrandsholm och ett antal järnåldersgravar. Området innehåller ett stort antal fornminnen. Där finns även storsjöodjuret Birgers stig med spår från hans måltider etc. Bostaden ligger även nära blivande naturreservatet Vikekärret som bl.a. innehåller ett större antal olika orkidéer
Datum/Period
  • 2018-01-01 – 2020-12-31  

Vaplan våning med sjöutsikt längs S:t Olavsleden

Vaplan
Privatstugor
Vackert belägen lägenhet på övervåningen i ett hus precis intill Alsensjön (bra fiske) i byn Vaplan i Jämtland (Östersund: 3 mil, Åre 7 mil - halvvägs längs S:t Olavsleden). Lägenheten består av två rum med kokvrå (kyl, kokplatta, micro), 4 sängplatser (varav två i bäddsoffa), toalett med dusch. Egen ingång och tillgång till internet. Kanot, kajak och båt finns att hyra. Pris efter överenskommelse.
Datum/Period
  • 2018-01-01 – 2020-01-31  

‹‹‹  1  2  ›››