Spa & Relax - en välförtjänt njutning

Unna dig en härlig, avkopplande Spa-behandling. Det är en lisa för själen vare sig du är man eller kvinna. Bra present till dig själv, din familj eller dina anställda.
En stund i vår härliga natur, lite god mat och dryck, en stunds välbehövlig kroppsbehandling, kanske jacuzzi, bastu, alginpackning, kan det bli så mycket bättre!
6 träffar (sida 1 av 1)

Ingmos Naturprodukter

Aspåsnäset
Må bra / Gårdsbutiker / Övriga affärer
Odling av örter, inköp av grönsaker, vildväxande svamp örter från länet. Av dessa fina råvaror, produceras Älgörtsdricka, Björksav med olika smaker. Torkad och insaltad och insyltad svamp. Risotto, grönt örtte, bär-, svamp- och örtgodis m.m. Svamputflukter i närområdet anordnas.I Aspåsnäset - Odling och inköp av vildväxande svamp och örter, torkeri.På Strandvägen 1 i Krokom - Förädling, kontor, lager och försäljning från lager, enligt överenskommelse. För mer information gå in på www.ingmos.se
Datum/Period
  • 2018-01-01 – 2019-12-31   Ring i förväg.

Joy Event Hunt & Health - boende

Ljungdalen
Må bra / Fjällstugor
Timrad fjällstuga med bastu vid sjön. Bo i vår nybyggda timmerstuga som ligger helt avskilt, mitt i det natursköna Ljungdalsfjällen. Stugan ligger i väglöst land vid sjön Öjön, ca 2 km från bilväg. Terrängen dit är fin och lättsam att ta sig fram på. Stugan är byggd med öppen planlösning och rymmer 6-10 personer samt är utrustad med en mycket användbar gasolspis/ugn för matlagning samt vedkamin för att hålla stugvärmen. Vatten att dricka, tvätta sig i/diska får man hämta i den närliggande bäcken eller i sjön. Utedasset ligger ca 20 meter från stugan. Murikapanna för matlagning utomhus finns att tillgå. Vid sjön finns en vedeldad bastu med panorama mot Helagsmassivet. Roddbåt och viss fiskeutrustning finns att låna.
Datum/Period
  • 2018-01-01 – 2020-12-31  

Joy Event Hunt & Health i Ljungdalen

Joy Event Hunt & Health, Ljungdalen
Må bra
Idén och grunden i min verksamhet är att förena jakt och friluftsliv med temat hälsa och välmående. Min vision är att alla människor ska kunna känna glädje varje dag. Life is to be enjoyed! Jag är utbildad auktoriserad jaktguide via NJA (Norrlands Jakt Arrangörer) och har mångårig erfarenhet av jakt i olika former. Min främsta jaktkunskap är jakt med stående fågelhund. Förutom rena jaktarrangemang erbjuder jag spännnade kombinationer till jakten där hälsa är temat. I dessa kombinationsarrangemang samarbeter jag med olika aktörer för ändamålet. Min övertygelse är att de yttre miljöerna vi vistas i påverkar vårt välmående i mycket större utsträckning än vad vi tror. Att använda naturen som en resurs att vistas i för återhämtning när man är trött och stressad, för inspiration när man har slut på idéer och har svårt att fokusera, för rekreation när man behöver miljöombyte – är en fantastisk möjlighet! Jag kan erbjuda en mängd annorlunda variationer på det.
Datum/Period
  • 2017-01-01 – 2019-12-31  

Katarinas Balans & Princess Art Nälden

Nälden
Må bra / Övrig service
Livsstilstjänster. Detta kan vi stå till tjänst med: Healing, kroppsbalansering, hypnos, avslappning, akvarellkurs dag/kväll, reikikurs helg,ni kan boka vår lokal för möte inkl fika. Hälsa på oss på Näldenvägen 3, eller kom in och kika på konst, köp en kopp kaffe eller några kort att skicka till en kär vän.
Datum/Period
  • 2017-01-01 – 2019-12-31  

Ripjakt på privat mark

Ljungdalen
Jakt / Må bra / Vandring
Joy Event Hunt and Health förenar jakt och friluftsliv med temat hälsa och välmående och anordnar jaktupplevelser som du inte hittar någon annanstans hälsa och välmående i kombination med spänningen i jakten. Här erbjuds jakt med stående fågelhund på privat mark i Ljungdalen samt på statliga marker i både Jämtland och Härjedalen. Guiderna är professionella och jaktbitna tjejer och killar med olika hundraser för ändamålet vilket gör att Ni får jaga över bland annat irländsk- och gordonsetter, vorster och pointer. På Joy Events riprika privata mark i Ljungdalen säljs också träningskort för stående fågelhundar. Mitt på jaktmarken, i väglöst land, kan ni också hyra en fin timrad 6-bäddsstuga med bastu vid sjön. Förutom ripjakter på höst och vinter arrangeras också älg och tjäderjakter i Jämtland samt förmedling av fin drevjakt på hjort och vildsvin i Åtvidaberg samt utlandsjakt till Taagapera i södra Estland. Jakt enligt jakttabell. För mer information ring Evelina. Välkommen till Joy Event Hunt and Health. Life is to be enjoyed!
Datum/Period
  • 2017-02-01 – 2019-02-28  

Sajve Eko turism

Hotagen / Valsjöbyn / Vinklumpen
Fiske / Må bra / Vandring / Stugor
Vårt hjärta finns i Hotagens fjällvärld. Vår vilja att leva traditionellt i en modern tid innebär att vi har några stugor som vi till viss del hyr ut. Linsejallan - vårt fiskeparadis i fjällen. Här finns den storslagna och orörda fjällmiljön. Det är ca två mil från vägen slut i Vinklumpen och det tar 6-8 timmar att gå. Du kan låna en GPS av oss så hittar ni. En rejäl tur som ger stor tillfredställelse när man kommer fram. Här finns den storslagna och orörda fjällmiljön. Hit går man för att söka lugn och ro, fiska lite, plocka hjortron och bara finnas till. Här finns ingen annan bebyggelse än vår kåtaformade lilla stuga. Närmaste granne finns nästan en mil bort. Här kan du hyra veckovis under perioden juni-augusti. Lobbasjön ? vårt eget må-bra-ställe. Under sommaren följer vi renarna till fjälls och bor då i Lobbasjön. Här kan du bo i grupp tillsammans med oss under må-bra-veckor.Lobbasjön - En stor väl utrustad fjällstuga med tillhörande kåta och bastu. Här bor du i grupp tillsammans med oss under så kallade må-bra-veckor. Stugan har 6 bäddar stor köksdel och solcell för lyse på kvällen. I torvkåtan kan man ligga och se röken stiga mot himlen. Under må-bra-veckan gör vi utflykter, örtvandring, gör en eld, kokar kaffe eller tittar på naturens alla förunderligheter. Fråga för tider om dessa veckor.
Datum/Period
  • 2017-01-01 – 2019-12-31   Ring för mer information.

‹‹‹  1  ›››