Bo som du vill

Vill du bo på hotell eller pensionat, på camping eller i stuga?

Här nedan hittar du en förteckning i alfabetisk ordning över de allra flesta boendeanläggningarna. Eller välj själv bland de olika kategorierna här till vänster och hitta ditt eget favoritboende.

Bokning

Boka direkt på respektive anläggning
70 träffar (sida 1 av 7)

Almåsa Vintercamping

Almåsa / Offerdal
Stugor / Camping
Nystartad vintercamping 2017! Vi har anlagt 40 st platser med plats för husvagn och förtält/spikertält. Måttregler för förkur/spiketält: max 2 meter bred (yttermått), ej längre och högre än husvagnen. Max 15 kvm stor. Är ni flera vagnar som vill stå nära varandra så går det bra. Priset är 6500:- för vintersäsong 1/9-30/4 2017/18. Tillägg för året runt plats 1500:-. Tillgång till kök, toa, dusch, bastu. Det finns även fritt WIFI. El 220/380v 16A 1:80kr/kWh, Plogad bilväg mellan vagnarna med ski-in ski-out. Våren 2018 finns även möjlighet att hyra timmerstuga: Pris 1 natt 800 kr, Helg 1400 kr, Vecka 4200 kr (ord. pris 5000 kr). Inte långt från Åres trängsel, hets och jäkt ligger en avskild idyll där tempot är betydligt lugnare, stämningen familjärare och köerna obefintliga. Här i snösäkra Almåsaberget kan du koppla av och ägna dig helhjärtat åt vintersport i enastående vackra omgivningar. Skidanläggningen frestar med både stillsam och krävande åkning i breda pister – inte minst i storslalomhanget som har fått beröm av storheter som Bode Miller och Aksel Lund Svindal. Du kan även åka längdskidor i våra välpreparerade spår eller varför inte ta en tur med skotern på de många mil skoterleder som utgår direkt från anläggningen. Vi har även ett wärdshus med fullständiga rättigheter där vi arrangerar julbord och pubkvällar med underhållning. För bokning eller frågor ring 070-330 31 38.
Datum/Period
  • 2018-01-01 – 2020-12-31  

Alsen Wångens Wärdshus, boende och konferens

Alsen / Offerdal
Hotell/Pensionat / Kurs- och lägergård / Stugor / Restaurang
På Wången finner du en mängd olika kategorier av boende, från hotell till vandrarhem. Alla stugor har välutrustat kök, två sovrum med fyra bäddar och möjlighet till extrabädd i allrummet, samt wc och dusch. Sommartid erbjuder vi även boende i våra elevhus med dusch och toalett i varje rum samt samlingsrum och kök. Här finns plats för upp till 90 gäster i dubbel- eller enkelrum. Wärdshuset serverar god mat och dryck i ombonade lokaler med personlig service och omtanke. I stora matsalen bjuder vårt kök på härliga traditionella bufféer. Frukost, lunch och middag med inriktning av modern husmanskost och jämtländska specialiteter. För bokning och mer information, ring.
Datum/Period
  • 2018-01-01 – 2019-12-18   Wångens wärdshus serverar lunch och middag. Under sommaren är det öppet för lunch på vardagar. Se wangen.se för aktuella öppettider och veckans meny.

Aspås Hund och Jakt

Marker i Krokoms kommun., Aspås / Krokom
Jakt / Stugor
Erbjuder olika jaktarrangemang i en härlig jämtländsk natur. Bäverjakt eller safari, älgjakt, jakt på skogsfågel och jakt på ripa. Jaktguide och hundar finns. Uthyrning av enkel, mysig stuga med utedass och nybyggd bastu bredvid samt vattenhämtning i brunn intill Grämäraforsen i Långan.
Datum/Period
  • 2018-01-01 – 2020-12-31  

Bakvattnet Björnruns Fjällservice

Ansätten / Bakvattnet / Åkersjön
Skoter / Övrig service / Stugor
Skoteruthyrning, vedförsäljning, fastighetsförmedling, snöröjning och paketlösningar. Stuga 6 bäddar uthyres i Bakvattnet, fullt utrustad. Skidspår, skoterled och fiske inpå knutarna.
Datum/Period
  • 2018-01-01 – 2020-12-31  

Bakvattnet Ewas Pensionat

Ansätten / Bakvattnet / Åkersjön
Hotell/Pensionat / Restaurang
Trevligt pensionat med restaurang med fullständiga rättigheter. 2 rum med 4 bäddar, 2 rum med 2 bäddar - dusch/WC i korridoren. Mindre kurser och konferenser. Ewa ´s Pensionat ligger i Bakvattnet, en fjällby 10 mil NV om Östersund, ca 1,5 tim bilresa. Ring för information.
Datum/Period
  • 2018-01-01 – 2019-12-31  

Bakvattnet Magnussons Fjällanläggningar

Ansätten / Bakvattnet / Åkersjön
Lägenheter / Stugor / Camping
3 lägenheter à 5 bäddar, 2 lgh med 4 bäddar för självhushåll, fullt utrustade, dusch och WC. 18 husvagnsplatser med el. Skoterleder precis ovanför campingen. Fint fiske i närheten. 7 km till Slalombacke och affär i Åkersjön
Datum/Period
  • 2018-01-01 – 2020-12-31   Helår.

Big River Camp Storåbränna

Lakavattnet / Laxsjö / Storåbränna
Jakt / Skoter / Hotell/Pensionat / Camping
Spa Hotell, camping, uthyrning av stugor och husvagnsplatser i Storåbränna och Lakavattnet . Uthyrning av skotrar, snow-hawk, fyrhjulingar mm. Safaris och guidade turer. Hundspannsturer. Älg- och småviltsjakt. Events. Försäljning av skoter- arbets- och profilkläder. Se hemsidan för inspirerande filmer. Under sommaren 2018 öppet för lunchservering tisdag-söndag 11-15. Hela anläggningen öppen vid förbokning.
Datum/Period
  • 2017-01-01 – 2019-12-31   Ring för bokning.

Bränna Gårdsmejeri, Gårdsrestaurang och Gårdsbutik

Valsjöbyn
Gårdsbutiker / Stugor / Restaurang
Gårdsmejeri med ostproduktion av högsta kvalitet! Vi gör bl.a. kravostar på ko och get, vitmögelost, blåmögelost, pressade hårdostar, salladsost (feta) och färskost. Gårdsrestaurangen har fullständiga rättigheter, där kan man t.ex. äta raclette på gårdens alla ostar med lufttorkad skinka från Fågelberget. Marie och Tord driver gården sedan 1978, efter 1994 som en Kravgård. Vi ystar på all mjölk som kommer från gården, från 2016 har vi även får så vi kan servera kött som kommer från gården i vår restaurang. Bränna Getgård ligger i Krokoms kommun i Jämtland men vi levererar till hela Sverige. Det finns möjlighet att hyra stugor: Bustuga 4-5 bädd, Härbre 2 bädd, Ugglebo 2 bädd. Gårdsbutiken har öppet året runt mellan kl 10-18, ring innan för att vara säker på att vi är hemma.
Datum/Period
  • 2018-01-01 – 2019-12-31   Stängt för säsongen, välkommen åter sommaren 2019. Gårdsbutiken har öppet året runt mellan kl 10-18, ring innan för att vara säker på att vi är hemma.

Bångåsen – det vackra boendet på lantgård

Bångåsen / Offerdal
Privatstugor
Vi har ett trevligt hus att hyra på vår gård med allehanda djur. Finns intresse så går det ev att följa med på ridtur och är ni sugna på att äta färska ägg från lyckliga och fria höns så kan ni själva plocka in äggen. Vi har egna båtar med trailer och finns fiskeintresse så går det bra att låna båtarna, fiskekort kan köpas hos grannen. Vi har en spektakulär utsikt och det finns många smultronställen i närheten! Vad sägs om att åka utför i de fantastiska Almåsabackarna bara 5 km bort?! Det finns även flertalet mycket fina elljusspår i olika närliggande byar. Vi har en thailändsk restaurang och en vedugnsbageri närheten. Vill man gå på tur finns flera olika förslag, dels har vi de fantastiska Offerdalsfjällen där även Ansättensfjällen ingår där det arrangeras blomstervandringar. Mitt emot vårt hus har vi det mäktiga Hällberget som är en riktigt fin vandring upp med en vidunderlig utsikt mot den vackra Offerdalsbygden! Vi har flertalet hundspannsförare i närheten om suget finns att svischa fram efter våra fyrfotade vänner. Vill ni kan vi mot avgift hålla sängkläder, frukost samt utstädning mot ytterligare avgift.
Datum/Period
  • 2018-01-01 – 2020-12-31  

Bångåsen Mysig bagarstuga

Bångåsen / Offerdal
Privatstugor
Renoverad bagarstuga med anor från 1700-talet. Naturskönt läge i Offerdalsbygden, med fantastisk utsikt över sjö, berg och Åreskuta. Möjlighet till bärplockning och fiske.Stugan består av ett stort rum med högt i tak och ett mindre sovrum. I det stora rummet finns fullt utrustat kök med spis, ugn, micro, kyl & frys. TV finns med basutbud. Ett sovrum finns separat med tre sängar varav en är möjlig för två att sova i. Ett badrum finns med toalett, handfat och dusch. Stugan värms upp med el. Stugan ligger nära två andra stugar varav en är fast boende. För fler bilder gå till http://www.facebook.com/Bangasen
Datum/Period
  • 2018-01-01 – 2020-12-31  

‹‹‹  1  2  3  4  5  6  7  ›››