Hotell och Pensionat

Här hittar du konferensanläggningar, mindre familjehotell och gemytliga Pensionat. Kvalité och service är en självklarhet och ofta är det ägaren själv som tar emot när du checkar in.

Maten som serveras är i de flesta fall närproducerad och var och en av anläggningarna fäster stor vikt vid att lyfta fram det lokala på menyn.

Bokning


Boka direkt på respektive anläggning.

7 träffar (sida 1 av 1)

Alsen Wångens Wärdshus, boende och konferens

Alsen / Offerdal
Hotell/Pensionat / Kurs- och lägergård / Stugor / Restaurang
På Wången finner du en mängd olika kategorier av boende, från hotell till vandrarhem. Alla stugor har välutrustat kök, två sovrum med fyra bäddar och möjlighet till extrabädd i allrummet, samt wc och dusch. Sommartid erbjuder vi även boende i våra elevhus med dusch och toalett i varje rum samt samlingsrum och kök. Här finns plats för upp till 90 gäster i dubbel- eller enkelrum. Wärdshuset serverar god mat och dryck i ombonade lokaler med personlig service och omtanke. I stora matsalen bjuder vårt kök på härliga traditionella bufféer. Frukost, lunch och middag med inriktning av modern husmanskost och jämtländska specialiteter. För bokning och mer information, ring.
Datum/Period
 • 2018-01-01 – 2019-12-18   Wångens wärdshus serverar lunch och middag. Under sommaren är det öppet för lunch på vardagar. Se wangen.se för aktuella öppettider och veckans meny.

Bakvattnet Ewas Pensionat

Ansätten / Bakvattnet / Åkersjön
Hotell/Pensionat / Restaurang
Trevligt pensionat med restaurang med fullständiga rättigheter. 2 rum med 4 bäddar, 2 rum med 2 bäddar - dusch/WC i korridoren. Mindre kurser och konferenser. Ewa ´s Pensionat ligger i Bakvattnet, en fjällby 10 mil NV om Östersund, ca 1,5 tim bilresa. Ring för information.
Datum/Period
 • 2018-01-01 – 2019-12-31  

Big River Camp Storåbränna

Lakavattnet / Laxsjö / Storåbränna
Jakt / Skoter / Hotell/Pensionat / Camping
Spa Hotell, camping, uthyrning av stugor och husvagnsplatser i Storåbränna och Lakavattnet . Uthyrning av skotrar, snow-hawk, fyrhjulingar mm. Safaris och guidade turer. Hundspannsturer. Älg- och småviltsjakt. Events. Försäljning av skoter- arbets- och profilkläder. Se hemsidan för inspirerande filmer. Under sommaren 2018 öppet för lunchservering tisdag-söndag 11-15. Hela anläggningen öppen vid förbokning.
Datum/Period
 • 2017-01-01 – 2019-12-31   Ring för bokning.

Jänsmässholmens Fjällhotell

Ansätten / Jänsmässholmen
Hotell/Pensionat / Restaurang
Hotell i den samiska byn Jänsmässholmen. Dubbelrum med eller utan dusch/WC, restaurang, bar, konferens, bastu inom och utomhus, karbad mm. Utmärkta skoterleder, skotersafaris kan ordnas för grupper, preparerade längdskidspår, fiske i fjällsjöar, fågeljakt vanlig jakt, bär- och svampplockning, samiska kulturaktiviter och utflyktsmål. Längdskidåknings spår, belyst 2.5 km. Finns även ett längre på ca 7 km dock ej belyst. Under vinter månader är det mest folk i farten på fredagar, lördagar och söndagar då kan man åka ut till oss äta, fika och må gott. Fullständiga rättigheter. Njut i nya SPA-avdelningen med bastu & badtunna. Hotell, konferens, fest & bröllop. Fast det blir skoterförbud på våren, så får man fortfarande köra skoter! Skoterförbudet gäller på förbudsområden som är markerade på skoter kartorna (naturreservat) men man får alltså fortfarande köra och åka skoter efter det...
Datum/Period
 • 2018-01-01 – 2020-12-31   Öppettider: Juldagen-annandag påsk. Resten av året efter överenskommelse.

Nygården jakt och fritid, Åflo, Offerdal

På Nygården i Åflo, Alsen / Kaxås / Offerdal
Jakt / Hotell/Pensionat / Stugor
Kurs och konferensanläggning. Plats för 20 boende i enkel och dubbelrum. Pensionatstandard med hel eller halvpension. Fullständiga rättigheter. Även självhushålls-stugor med plats för totalt ca 18 personer. Bastuanläggning med massagepool. Jaktarrangör. Matsal med plats för 30 personer. Möjligheter till aktiviteter som ridning, kanot, fiske, blomstervandring och skoter genom samarbete med närliggande arrangörer.
Datum/Period
 • 2017-01-01 – 2019-12-31  

Rörvattnets Fjällhotell

Hotagen / Rörvattnet
Fiske / Jakt / Hotell/Pensionat / Restaurang
39 bäddar, hel- och halvpension, lounge och bar, bastu. Husdjur är välkomna i vissa rum. Våra gäster har tillgång till dator med internetuppkoppling. För gäster med egen dator ingår naturligtvis internetuppkopplingen. Restaurang med vilt som specialitet. Lokaler för konferens upp till 30 deltagare eller 50 personer i biosittning. Aktiva konferenser. Skoteruthyrning och safari. Fiske- och jaktturer kan anordnas. Tors holme - där allt kan hända - är en egen aktivitetsholme 500 m från hotellet med bland annat kåta, vedeldad bastu, badtunna samt utomhusdansbana. Alltid öppet vid bokning. Endast förbokning till telefon 070-331 65 15.
Datum/Period
 • 2017-01-01 – 2019-12-31   Alltid öppet vid bokning. Endast förbokning till telefon 070-331 65 15.

STF Hotell Fjällgården

Ansätten / Åkersjön
Hotell/Pensionat / Restaurang
Vi erbjuder Er en avkopplande miljö med goda möjligheter till allt från rekreation till konferenser, centralt i Sveriges mest genuina fjällparadis. Hotellet har en bred inriktning från kvalitetskonferenser till lägerskolor och var tidigare känt som idrottshotell, men har nu under senare år renoverats och byggts till. Vi har ca 50 bäddar i enkelrum, dubbelrum samt familjerum (lgh). Samtliga rum har wc och dusch. Övriga faciliteter som vi kan erbjuda är Restaurang med frukostbuffé, lunch, middag och specialmenyer, pub med underhållning, bastu, stora konferenslokaler och naturligtvis en mängd friluftsaktiviteter. Välkommen till Hotell Åkersjön! Vi erbjuder följande tjänster Husvagnsplatser , Konferenser , Fester, bar, pub, Pizza-, räk- och ost- och vinafton. Skoter och skidspår startar vid anläggningen . Snöskoteruthyrning , komplett med skotrar, övrig utrustning. Vi fixar allt från korta safaris till flerdagsresor.
Datum/Period
 • 2017-01-01 – 2019-12-31   Öppet hela året men sommartid ring först.

‹‹‹  1  ›››
4 träffar (sida 1 av 1)

Laxsjö Unga Örnars Vandrarhem - Vita Villan

Laxsjö
Kanot/Kajak / Kurs- och lägergård / Vandrarhem
Vår sjötomt omfattar 20.000 m2 och Vita villan har 18 bäddar i 6 sovrum, matsal för 25 personer och kök med el-spis, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare mm. Huset värms med sjövärme och har 4 wc, dusch och frys i källaren. Vedeldad bastu och badhus vid stranden. 2 roddbåtar och c:a 10 canadensare kan utnyttjas sommartid. Under veckorna 27-29 kan man bo på vandrarhemmet med logi i 2-, 3- och 4-bäddsrum. Lakan, örngott och handdukar medföres. Övriga tider på året kan man hyra hela huset för grupper.
Datum/Period
 • 2018-01-01 – 2020-12-31  

Nälden Näskotthallen boende och konferens

Krokom / Nälden
Vandrarhem / Övrigt Boende
48 liggplatser uppdelade på tre logement och fyra dubbelrum. Två konferensrum. Även möjlighet till uppställning av husvagn. Serveringsmöjligheter för grupper vid förbeställning. Lokalerna har handikappramp och hiss.
Datum/Period
 • 2018-01-01 – 2020-12-31   Helår.

Olden Vandrarhem

Offerdal / Olden
Vandrarhem / Övrigt Boende
I Oldens byhus finns det 6 st små rum för övernattning. Det finns även kök, samlingslokal med TV och tillgång till bredband. Boendet sker under eget ansvar med hänsyn till övriga hyresgäster. Pris från 100:-/person och dygn (sänglinne medtages). Ring "Stickan" 070-660 6740 för bokning och information, dygnet runt, året runt Samlingslokal: I Byhuset finns även en samlingslokal som du kan hyra till privata fester, så som födelsekalas, m m. Den passar även utmärkt till mindre kurser och möten. Fullt utrustat kök med plats och porslin för ca 60 personer. TV och tillgång till bredband finns också. Gym: På övervåningen finns en ”gammal” gymnastiksal som är utrustad med träningscyklar, gåband, roddmaskin, bänkpress samt ett pingisbord m m Bakstuga: I Byhusets källare kan man även hyra "Bakstugan" (50:-/dag). Den står till förfogande för de som kan konsten att baka tunnbröd. Bakstugan bokas hos "Nilsson" 070-660 67 40. Dusch & Bastu: För den som vill ta sig en dusch och en värmande bastu så finns detta i källaren.
Datum/Period
 • 2018-01-01 – 2020-12-31  

Åkersjön Skilodge

Åkersjön
Vandrarhem
Skidspår och skoterleder vid knuten. 5 minuter till slalombacken. Perfekt för familj, träningsläger eller konferens. Fräscht och modernt boende med närhet till massor av olika aktiviteter. Självhushåll eller anpassat upplägg. Stor bastu och relax, mysigt allrum med stor-TV. Upp till 30 bäddar. Konferens med aktiviteter: Vi hjälper dig att skapa en upplevelse för livet med bra förutsättningar för konferens och arbete. 4 – 25 personer är en lämplig storlek på grupp. Ni får hela anläggningen för er själva. Konferenslokaler, plats för grupparbeten, relax och stor bastu, boende i fräscha rum. Låt oss hjälpa dig att skräddarsy ett program med skoterutfärder, längdskidåkning, slalom, jakt, fiske, vin och ostprovning, matlagning med egen kock mm mm. Kontakta oss för att komma överens om ett upplägg som passar er! Åkersjön Skilodge är ett både lyxigt och mycket prisvärt alternativ för konferensen!
Datum/Period
 • 2018-01-01 – 2020-12-31  

‹‹‹  1  ›››